Actueel

Dag van de Ondernemer 2023

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer, en dat willen we niet onbelicht laten. Ik wil op deze dag graag onze waardering uitspreken voor jullie belangrijke rol in wijken en buurten. Jullie zijn niet zomaar winkeliers; jullie zijn belangrijk onderdeel van de bedrijvigheid in onze gemeenschappen.

In een tijd waarin het retaillandschap verandert, en buiten onze branche veel dienstverlening verdwijnt, zijn jullie meer dan alleen verkopers. Jullie zijn sociale ankers die ervoor zorgen dat onze buurten leefbaar blijven. Voor veel mensen, met name de oudere generaties, zijn jullie degenen waar ze op kunnen vertrouwen voor belangrijke zaken, als post- en gelddiensten, een service die lokaal zeer gewaardeerd wordt.
Jullie winkels zijn niet alleen plekken waar producten worden verkocht, maar ook waar mensen samenkomen, waar een gevoel van verbondenheid heerst. Jullie dragen bij aan de sociale controle en zetten je in voor de leefbaarheid van wijken en buurten, van dorpen en steden.

Namens NSO Retail, en al jullie klanten die dagelijks bij jullie over de winkelvloer komen, wil ik je hartelijk bedanken voor jullie ondernemerschap, onvermoeibare toewijding en de bijdrage die jullie leveren aan onze gemeenschappen.

Met vriendelijke groet,

Jos Zuijdwijk

Voorzitter

25863-online-kaarten-invulbaar-02

Zoeken in het Kenniscentrum

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op.