Ondernemen

Houd fraudeurs buiten de deur!

NSO Retail biedt haar leden het brancheloket  Waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) aan. Met behulp van het Waarschuwingsregister kunnen werkgevers de integriteit van sollicitanten nagaan en voorkomen dat fraudeurs (opnieuw) schade aanrichten. U kunt als lid van NSO Retail gratis (normale prijs € 175,-) deelnemen aan dit register.

Aanmelden
U kunt van het register gebruik maken door u online aan te melden met uw lidmaatschapsnummer van NSO Retail via: https://www.fadbrancheloket.nl/login/

  • Op deze pagina kunnen leden van NSO Retail zich aanmelden voor deelname aan het Waarschuwingsregister Brancheloket.
  • Voer alle benodigde gegevens in klik op Aanmelden.
  • Het brancheloket neemt vervolgens uw aanvraag in behandeling.
  • U wordt vervolgens per e-mail geïnformeerd over de voortgang van uw aanmelding.
  • Na goedkeuring krijgt u toegang tot het Waarschuwingsregister Brancheloket.

Let op: als u meerdere vestigingen heeft dient u deze allemaal apart aan te melden met hun eigen filiaalnummer, deze kunt u opvragen bij NSO Retail.

Leden van NSO Retail kunnen zich gratis als deelnemer bij dit register aansluiten. Meer en meer Retail branches maken gebruik van het register. Daardoor wordt het voor kwaadwillende steeds moeilijker een baan te vinden in de retail. Laten we ook voor de tabaks- en gemakswinkels fraudeurs buiten de deur houden!

Medewerker melden in het Waarschuwingsregister
U heeft sluitend bewijs van het feit dat er interne criminaliteit heeft plaats gevonden, dit door aangifte bij de politie en dat werknemer schuldig is bevonden. Dan kunt u de medewerker bij het FAD registreren. Werkwijze: Als u ingelogd bent bij het FAD kunt u in uw eigen omgeving kiezen voor invoeren en de data invoeren. Nadat u de frauderende medewerker in het systeem heeft ingevoerd worden de diverse documenten door het Vakcentrum aan u opgestuurd.

Heeft u vragen bel dan het Vakcentrum 0348-419771 en vraag naar Ad van Buuren.

logofad

Zoeken in het Kenniscentrum

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op.