Abonnement aanvragen

Het NSO Retail Magazine is hét vakblad voor de ruim 1.700 ondernemers met een tabaks- en gemakswinkel. Het vakblad schenkt uitgebreid aandacht aan de verschillende productgroepen die in deze winkels verkocht worden zoals onder meer: tabaksproducten en rookwaren, boeken, tijdschriften en dagbladen, wenskaarten, kansspelen, kantoorartikelen, post- pakket- en gelddiensten, zoetwaren et cetera. Ieder nummer wordt een specifiek ondernemersthema uitgelicht.

De lezers van het NSO Retail Magazine zijn zelfstandige ondernemers, al dan niet aangesloten bij een winkelformule of inkoopcombinatie als: Bruna, CIGO, Primera, Readshop, Tabac & Gifts, Limtaco Nederland, Smaakgilde, Tobacconist, en Vivant. Via NSO Retail Magazine worden deze ondernemers door brancheorganisatie NSO geïnformeerd over relevante ondernemersonderwerpen en ontwikkelingen in de branche. 

Een abonnement op NSO Retail Magazine kost € 34,50 per jaar. Het betreft een jaarlidmaatschap en dus niet tussentijds opzegbaar. Voor overige Europese landen kost een abonnement € 37,50 per jaar. Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Of kies voor het NSO Retail Informatie Abonnement! Met dit abonnement krijgt u niet alleen toegang tot ons besloten online platform, maar ontvangt u ook onze wekelijkse ledennieuwsbrief, de Deze Week. Hiermee blijft u (direct) op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche en veranderende wet- en regelgeving.

Bij het NSO Retail Informatie Abonnement is inbegrepen:

  1. Toegang tot het besloten gedeelte van de NSO Retail website
  2. Toezending van de wekelijkse nieuwsbrief Deze Week
  3. Abonnement op vakblad NSO Retail Magazine (6 x per print en 10 x online).
  4. Abonnement op NSO Retail MarktGids (jaarlijkse informatiegids; verschijning medio juli).

    De prijs van dit abonnement is € 150,- per persoon per jaar. Het betreft een jaarlidmaatschap en dus niet tussentijds opzegbaar.

    Bovenstaande abonnementen worden alleen toegekend aan personen die professioneel verbonden zijn aan de tabak- en gemaksdetailhandel met een minimale leeftijd van 18 jaar. Elke aanvraag wordt individueel beoordeelt.

Abonnement aanvragen

NSO Retail

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
T: 088 – 003 42 20
nso@nsoretail.nl