Abonnement aanvragen

Het NSO Retail Magazine is hét vakblad voor de ruim 1.700 ondernemers met een tabaks- en gemakswinkel. Het vakblad schenkt uitgebreid aandacht aan de verschillende productgroepen die in deze winkels verkocht worden zoals onder meer: tabaksproducten en rookwaren, boeken, tijdschriften en dagbladen, wenskaarten, kansspelen, kantoorartikelen, post- pakket- en gelddiensten, zoetwaren et cetera. Ieder nummer wordt een specifiek ondernemersthema uitgelicht.

De lezers van het NSO Retail Magazine zijn zelfstandige ondernemers, al dan niet aangesloten bij een winkelformule of inkoopcombinatie als: Bruna, CIGO, Primera, Readshop, Tabac & Gifts, Smaakgilde, Tobacconist en Vivant. Via NSO Retail Magazine worden deze ondernemers door brancheorganisatie NSO geïnformeerd over relevante ondernemersonderwerpen en ontwikkelingen in de branche. 

Een abonnement op NSO Retail Magazine kost € 37,95 per jaar. Het betreft een jaarlidmaatschap en dus niet tussentijds opzegbaar. Voor overige Europese landen kost een abonnement € 41,25 per jaar. Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Of kies voor het NSO Retail Informatie Abonnement! Met dit abonnement krijgt u niet alleen toegang tot ons besloten online platform, maar ontvangt u ook onze wekelijkse ledennieuwsbrief, de Deze Week. Hiermee blijft u (direct) op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche en veranderende wet- en regelgeving.

Bij het NSO Retail Informatie Abonnement is inbegrepen:

  1. Toegang tot het besloten gedeelte van de NSO Retail website
  2. Toezending van de wekelijkse nieuwsbrief Deze Week
  3. Abonnement op vakblad NSO Retail Magazine (6 x per print en 10 x online).
  4. Abonnement op NSO Retail MarktGids (jaarlijkse informatiegids; verschijning medio juli).

    De prijs van dit abonnement is € 150,- per persoon per jaar. Het betreft een jaarlidmaatschap en dus niet tussentijds opzegbaar.

    Bovenstaande abonnementen worden alleen toegekend aan personen die professioneel verbonden zijn aan de tabak- en gemaksdetailhandel met een minimale leeftijd van 18 jaar. Elke aanvraag wordt individueel beoordeelt.

Abonnement aanvragen

NSO Retail

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
T: 088 – 003 42 20
nso@nsoretail.nl