Diensten

Administratie

Als ondernemer kunt u ervoor kiezen of u de boekhouding zelf doet of u kunt dit uitbesteden aan een administratiekantoor. Aan beiden zijn voor- en nadelen verbonden.

Besteedt u uw administratie uit maak dan een afspraak over de uit te voeren werkzaamheden. Heldere afspraken voorkomt problemen in de toekomst. Leg schriftelijk vast welke werkzaamheden uw administratiekantoor doet en wat u hiervoor betaalt. Spreek ook af dat voor aanvullende werkzaamheden altijd eerst een offerte gemaakt moet worden met de daarbij behorende kosten. Pas na uw schriftelijke toestemming mogen deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo houdt u de kosten beheersbaar.

NSO Retail beveelt* ANB Accountants aan, contactpersoon voor de tabaks- gemaksdetailhandel is Marieke van Assen. ANB is op de hoogte van de specifieke zaken die spelen in de tabaks- en gemaksdetailhandel en voeren administraties voor leden van NSO Retail door heel Nederland.

Wilt u van deze dienstverlening gebruik maken, dan kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen.

*NSO Retail beveelt deze adviesdienst aan, maar is daarmee niet verantwoordelijk voor de diensten zoals deze geleverd worden.

NSO Retail

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
T: 088 – 00.342.20
nso@nsoretail.nl

Administratie