Ondernemen

Winkelveiligheid

Winkeldiefstal, retourfraude, ramkraken, interne fraude, inbraak, ramkraak, cybercrime etc. Een paar voorbeelden van criminaliteit in de detailhandel. U wilt er liever niets van weten, maar toch is het goed om te weten hoe u en uw medewerkers om dienen te gaan met de verschillende zaken die door criminelen worden veroorzaakt.
Met kennis hiervan maakt u uw winkel nog veiliger. Wel zo fijn voor uw personeel, uw klanten en natuurlijk voor uzelf! Lees hier verder de informatie op de site van INretail.

Aanvullend heeft NSO Retail voor haar leden afspraken gemaakt met:
NSO Meld- en Adviespunt Interne criminaliteit
Waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD)

Hieronder ziet u een video van het PVO (Platform Veilig Ondernemen). PVO was met een eigen stand aanwezig op de NSO Retail Beurs van 15 oktober 2023.
PVO is actief in heel Nederland en werkt samen met politie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers om allerlei vormen van criminaliteit aanpakken.
Kijk hier voor meer informatie over het PVO.

U kunt het PVO om een (gratis) veiligheidsadvies vragen. Een ervaren veiligheidsadviseur, bij u uit de regio, komt dan bij u in de winkel. Samen met u kijkt hij dan naar de veiligheid in en rondom uw winkel en geeft praktische tips. U kunt zo’n veiligheidsadvies per mail aanvragen bij martijn.wildeboer@pvo-nl.nl

Platform Veilig Ondernemen op NSO Retail Beurs 2023

Zoeken in het Kenniscentrum

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op.