Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij moet kunnen aantonen dat hun verkooppunten gecertificeerd zijn om kansspel producten te verkopen. Dit doen zij d.m.v. rapportages uit het e-learning systeem. Zij bieden onze verkooppunten de volgende 4 modules aan:

De Kansspelen’, deze module bevat animaties over de basiskennis van onze spellen. Deze module is waardevol om te doorlopen voor nieuwe medewerkers en natuurlijk voor medewerkers om kennis van de spellen op te frissen.

Support & Administratie, deze module bevat de meest gestelde vragen over meest voorkomende zaken. Bijvoorbeeld: het lukt niet om een deelname te annuleren, wat moet ik doen? Mijn buitenbord is kapot etc.

Terminal Training, in deze module wordt uitgelegd welke functionaliteiten er op de terminal zijn. Hierbij leer je alle handelingen die je kan verrichten op de terminal, dus niet alleen verkoop en uitbetaling van loten, maar ook hoe u berichten kan lezen, bestellingen te plaatsen en hoe kunt u een transactie terugzien. Ook deze module is erg waardevol voor alle medewerkers.

‘Verkoop bewust en alleen aan 18+’ dit is de module die verplicht moet worden doorlopen. Het is hierbij erg belangrijk dat iedereen die achter de service balie staan en de kansspelproducten verkopen deze module volgen. 

Klik hier om de inlogprocedure te bekijken.
Je kunt je aanmelden via: www.nederlandseloterij.nl/elearning