Actueel

NSO Retail lanceert nieuwe vakbeurs voor tabaksretailers

Onder de titel “SPOT ON 2032” vindt op zondag 15 en maandag 16 september a.s. de eerste editie van de nieuwe vakbeurs voor tabaksretailers plaats.

SPOT ON 2032 is een vakbeurs voor retailers die tabaks- en aanverwante producten verkopen. Anno september 2024 zijn dat ondernemers met een speciaalzaak, tabaks- of gemakswinkel of pompshop. SPOT ON 2032 wordt in september georganiseerd in het Autotron Rosmalen, letterlijk en figuurlijk naast de nieuwe vakbeurs SPOT ON RETAIL. Die beurs is bedoeld voor ondernemers met een breed gemaksassortiment.
2032 verwijst naar het jaartal dat tabaksverkoop alleen nog maar in speciaalzaken mogelijk is. In ieder geval tot 2032 zal NSO Retail jaarlijks deze vakbeurs voor tabaksretailers organiseren. Met productaanbieders en informatie die voor deze ondernemers van belang zijn. SPOT ON 2032 heeft de ambitie het jaarlijkse ontmoetingsplatform voor alle stakeholders uit de tabak- damp- en rookwarenmarkt te zijn. Op SPOT ON 2032 staan marktontwikkelingen, relaties en (nieuwe) producten in de spotlights en werd vanmorgen gelanceerd in het Retailhuis in Zeist.

SpotOn2032_logo

Zoeken in het Kenniscentrum

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op.