Actueel

Oproep NSO Retail: Doe mee aan onderzoek kosten betalingsverkeer

Als een klant aan de kassa afrekent, maakt u daarvoor kosten. Zoals het gebruikte betaalsystemen, het afstorten van contant geld bij de bank of het servicecontract van de betaalterminal. Maar ook de tijd die u kwijt bent aan het opmaken van de kassa en het tellen van de dag- en weekopbrengsten. Betalen kost dus geld. Maar hoeveel geld is een ondernemer nu per jaar kwijt bent aan het afhandelen van het toonbankbetalingsverkeer?
Betaalvereniging Nederland en retailbrancheorganisaties hebben het initiatief genomen om onderzoek uit te laten voeren naar de omvang van de kosten van het toonbankbetalingsverkeer. Onderzoeksbureau Panteia voert dit onderzoek uit.

Panteia voert een telefonisch onderzoek uit. Daarbij is het van belang dat voldoende ondernemers aan dit onderzoek meewerken. Interviewers kunnen u namens Panteia bellen met het verzoek om vragen over het betalingsverkeer te beantwoorden. De telefonische gesprekken worden de hele maand maart gehouden. Wellicht wordt u binnenkort hiervoor gebeld. Vanuit NSO Retail wordt het meedoen aan dit onderzoek van harte aanbevolen. Vanzelfsprekend behandelt Panteia alle antwoorden met de grootste zorgvuldigheid en onder strikte geheimhouding. Nooit zullen individuele gegevens te herleiden zijn of naar buiten worden gebracht. De resultaten van het onderzoek worden komende zomer uitgebracht.

contactloosbetalen1

Zoeken in het Kenniscentrum

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op.